Agenda Dansclub Alleman

Iedere zondag waan ik me in Tropische Sferen…‘, aldus een vaste gast sinds jaar en dag….

Vanaf december 2023 kunnen alle LATIN en CARIBBEAN dansliefhebbers terecht op elke zondag in LATIN Dansclub Alleman in Amstelveen. Gevariëerde heerlijke Zuid-Amerikaanse muziek geselecteerd door onze in LATIN MUSIC gespecialiseerde DJ.Nin. Ook Caribbean Music en Surinaamse Tracks zullen op de avond voorbijkomen. 

Op elke zondag zullen de muziekstijlen Salsa, Merengue, Bachata en Kizomba voor jullie gedraaid worden.

Af en toe zullen naast de gangbare LATIN muziekstijlen ook Caribbean Stijlen als Soca, Calypso en Reggaeton langskomen.
Als de sfeer er helemaal in zit dan kunnen er wellicht ook wat Soul-Classics gedraaid worden voor de liefhebbers (als deze aangevraagd worden).

Kom lekker ongedwongen en ontspannen dansen (en sjansen) op deze heerlijke tropische klanken, zorgvuldig geselecteerd door DJ.Nin.
Verzoekjes zijn vanzelfsprekend welkom.

Ben je een beginnend Latin danseres/danser, kom dan op tijd want aan het begin van de avond draait DJ.Nin speciaal voor de beginners, goed dansbare nummers !

Entree € 10,- aan de deur (Pinnen kan, Cash: liefst gepast)
Gratis parkeren voor de deur, gratis garderobe, gratis warme snacks en gratis gezelligheid en vooral heerlijke dansmuziek

De zaal is open van 19:30u tot middernacht.

Let’s Meet on the Dancefloor!


Naast het ‘vaste LATIN programma’ zullen wij u incidenteel trakteren op bijvoorbeeld gezellige Live Muziek door een LATIN Band en heerlijke tropische versnaperingen met uiteraard tussendoor de muziek van DJ.Nin. Hou hiervoor onze agenda in de gaten op deze website.

Reacties zijn gesloten.